همایش بررسی و نقد حقوقی رویکرد مجامع امپریالیستی حامی تروریسم دولتی برگزار شد
منتشره در 8 ماه قبل توسط خبرگزاری میزان / 32 بازدید
همایش بررسی و نقد حقوقی رویکرد مجامع امپریالیستی حامی تروریسم دولتی برگزار شد.
خبرگزاری میزان-همایش بررسی و نقد حقوقی رویکرد مجامع امپریالیستی حامی تروریسم دولتی، به همت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه برگزار شد.
حسن عبدلیان پور در این همایش گفت: اقدام اخیر پارلمان اروپا آغازگر کاری خطرناک علیه منشور سازمان ملل متحد است که یک سازمان رسمی و منحصر به فرد در مبارزه با تروریسم واز ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی را با آن اقدام خلاف قوانین بین المللی وزشت خود تروریسم خطاب کردند.
وی افزود: کار پارلمان اروپا میتواند آغازگر کار خطرناک و برخلاف منشور سازمان ملل متحد باشد. سپاه در قانون اساسی به عنوان نیروی رسمی نامید شده است.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه ادامه داد: مرکز وکلا در این باره انفعال ندارد و مقابل این اقدامات خصمانه استکبار موضعگیری شفاف دارد و آن را از باب حقوقی و به ویژه حقوق بین الملل توسط جامعه وکلا دنبال خواهیم کرد.
عبدلیانپور همچنین گفت: اقدام یک وکیل نابخرد در کشور سوئد که به کتاب مقدس مسلمانان توهین کرد را محکوم میکنیم و نسبت به آن موضعگیری شدیدتری خواهیم داشت.
وی تأکید کرد: مسلمانان بویژه وکلای مسلمان و وکلای عضو مرکز و کانون وکلا از ادیان رسمی در ایران برنمیتابند که به کتاب مقدس آنها توهین شود. صدای دموکراسی برخی کشورها گوش دنیا را کر کرده اما از توهین به چند میلیارد مسلمان حمایت میکنند. این عمل را از محاکم و محافل بینالمللی دنبال خواهیم کرد و امیدوارم وکلا نسبت به آنها موضعگیری کنند و در این خصوص از سوی وکلا بیانیه ای در محکومیت امضا و صادر شده است.
در این همایش نیزسهراب انبارکی اظهار کرد: این اقدام سفیهانه پارلمان اروپا که مغایر با قوانین حاکم بر روابط بینالملل است را محکوم میکنیم و همچنین جامعه حقوقدانان توهین به قرآن را محکوم میکنند. این توهین نه تنها به اسلام که توهین به تمام ادیان آسمانی است زیرا قرآن تکمیلکننده سایر کتب آسمانی است.
رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور ادامه داد: توهین به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد انقلابی و جان بر کف که از آغاز انقلاب پاسداران عضو آن جان در طبق اخلاص گذاشتند، امری سفیهانه است. از حادثه ترکمن صحرا و جنگ تحمیلی و جنایات منافقین علیه این نهاد و مبارزه جانانه با جرثومه غرب یعنی داعش و شهادت حاج قاسم و همراهان نشان میدهد که سپاه خط مقدم مبارزه با تروریسم بوده است.
وی تأکید کرد: سپاه مقابل تروریسم دولتی و تروریسم بینالمللی مقاومت کرده و امروز بشریت مدیون جانفشانی این نهاد است.رئیس مرکز حقوقدانان کشور افزود: وقتی بر دیوار کلیسا در سوریه توسط زن مسیحی نوشته شد؛ مسیح آرام بخواب که فرزندان حضرت زهرا هستند که از ناموس ما دفاع کنند، از روح بلند حاج قاسم و جان بر کف پاسدار خبر میدهد.درگیر جنگ حقوقی هستیم.
در ادامه میزگرد علمی همایش با حضور احمد مؤمنیراد، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و دبیر هیئت عالی گزینش کشور، ابراهیم عزیزی، نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، سردار حسین دقیقی، مشاور عالی فرمانده کل سپاه و استاد دانشگاه و عبدالحسین صفایی، وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضائیه و مدرس دانشگاه، برگزار شد.
احمد مؤمنیراد در این میزگرد گفت: ما در این مقطع از تاریخمان درگیر یک جنگ تمام عیار ترکیبی تمدنی هستیم. این مواجهه، مواجهه دو تمدن است و جنگ باید در این چارچوب تعریف شود. بخشی از آن هم جنگ حقوقی است، یعنی حقوق به مثابه ابزار جنگ.وی افزود: کشورهای قدرتمند زمانی نیروی نظامی به کار میگرفتند ولی الان برای تقابل با کشورهایی که از منظر آنها همسو نیستند، از حقوق استفاده میکنند. دشمنان با حقوق در موارد مختلف از جمله در اقتصاد و حقوق بشر به جنگ آمدهاند.
دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: ما در کشور در بحث حقوق بشر کامل نیستیم اما از نظام سلطه شاهد رفتار دوگانه در خصوص حقوق بشر هستیم. مصوبات پارلمان اروپا قابلیت اجرایی ندارد و اگر شورای اروپا توصیه آن را بپذیرد، قابلیت اجرایی مییابد.
این استاد دانشگاه افزود: یک عنصر سپاه، سردار سلیمانی بود که قهرمان مبارزه با تروریسم در دنیاست. این تناقض است که سردار سلیمانی را تروریست اعلام و وی را ترور کنند. این تناقض چگونه حل میشود؟ در جنگ بالکان و جنایت علیه مردم بوسنی، سپاه وارد میدان شد.بارزانی زنگ زد به سلیمانی که اگر امروز نیایی فردا داعش کردستان را اشغال میکند و او نگفت که کرد هستند یا فارس، سنی هستند یا شیعه ،با معیارهای کنونی حتی تروریست با قربانی و جلاد و مظلوم عوض شده است.
استاد دانشگاه تهران گفت: سپاه غیر از کمک به مردم بوسنی و سوریه و یمن و افغانستان و عراق کاری نمیکند و با موشک و پهپاد و فعالیتهای فضایی حیرت را در دنیا ایجاد کرده است.
مؤمنیراد افزود: پارلمان اروپایی و قبل از آن آمریکا که نیروی قدس و سپاه را تروریست اعلام کرده بود، اقداماتشان از روی استیصال است زیرا توطئههای آنها علیه جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران نتیجه نداده است.
وی تأکید کرد: تحریم دارو و غذا همه جا بداخلاقی و امری مذموم است اما آمریکا ما در این خصوص تحریم کرده است. این استاد دانشگاه ادامه داد: بندهای یک و چهار و هفت ماده ۲ منشور سازمان ملل متحد توسط پارلمان اروپایی در قطعنامهای که علیه سپاه داشته نقض شده است. بندهایی که استقلال کشورها و عدم مداخله در امور داخلی کشورها و ممانعت از هر امر و روشی که ممکن است مواجهه کشوری با یک کشور دیگر را مختل کند، مورد تأکید قرار دادهاند.
سردار دقیقی هم در سخنان خود در این همایش با اظهار اینکه برای اولین بار در طول تاریخ وهابیت توسط حاج قاسم شکست نظامی خورده است، گفت: شیعهکشی رسمی بوده که از زمان صدر اسلام شروع شده اما شکست نظامی داعش یا وهابیت باید تبدیل به پیروزی ایدئولوژیک، سیاسی و اقتصادی شود. حرکت اربعین بخشی از این حرکت است؛ چون اگر داعش بود و صدام و صدامیان بودند اجازه نمیدادند این حرکت چند ده میلیونی شکل بگیرد و این حرکت باید تبدیل به پیروزی اقتصادی و ایدئولوژیک شود.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه سپس با طرح یک انتقال اظهار کرد: چرا رهبران احزاب تروریستی کرد که هزاران نفر از مردم از جمله ۵۴۰۰ تن را در کردستان کشتند را محاکمه غیابی نمیکنیم و باید با آنها برخورد قضایی مناسب داشته باشیم.
وی ادامه داد: امام ۱۰۳ پیشگویی کرده است که همه محقق شدهاند به جز سه تا که یکی از آنها این است، اسلام باید سنگرهای کلیدی جهان را فتح کند. امام همچنین میگفتند که تمام مرد و زن این کشور سپاه پاسداران انقلاب هستند. کسانی که مقابل دشمنان میایستند سپاه پاسدار هستند و از شرف و آزادی و مملکت خود دفاع میکنند.
عبدالحسین صفایی، هم با تشریح ساختار اتحادیه اروپا گفت: روند تصمیمگیری در اروپا به این شکل است که قانونگذاری عادی دارند که وظیفه آن با پارلمان است. قانون پس از تصویب باید توسط شورای اروپا ابلاغ شود که در قالب دستور اجرایی اعلام میشود. تصمیمات شورای اروپا البته دو شکل دارد، یا الزامآور و یا توصیهای است.
در پایان همایش ضمن قرائت متن بیانیه محکومیت اقدام خبیثانه اهانت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد صدها وکیل و حقوقدان اقدام به امضا طومار که به سه زبان فارسی، انگلیسی و فرانسوی تهیه شده بود مبادرت کردند.
متن بیانیه مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه خطاب به حکام غربی و در محکومیت اقدام پلید اخیر در هتک حرمت به ساحت نورانی قران مجید بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
یُریدُونَ أَنْ یُطْفِؤُا نُورَ اللهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ یَأْبَى اللهُ إِلاَّ أَنْ یُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ
آنها مىخواهند نورِ خدا را با دهان خود خاموش کنند ولى خدا جز این نمىخواهد که نور خود را کامل کند، هرچندکافران ناخشنود باشند.
اهانت وقیحانه پیروان جاهلیت مدرن به ساحت و حریم مقدس قرآن کریم برگ دیگری از ذات و هویت آنها را در ضدیت با اصل دینداری و خداپرستی نمایان ساخت. بدیهی است که این اقدام صرفا معطوف به عده ای کوته فکر در استکهلم نخواهد بود و دستگاههای دولتی و امنیتی سوئد نیز باید پاسخگوی این اقدام نابخردانه باشند.سکوت معنادار حکام غربی در برابر اهانت آشکار اخیر به قرآن کریم و عدم اقدام حداقلی، به وضوح این فرضیه را تقویت میکند که دستورالعملی غیر اعلامی نسبت به رواج «اسلام ستیزی نظام مند» در جوامع گوناگون اروپایی با آمریت جریانهای پشت پرده و آشکار قدرت در غرب وجود دارد. . میبایست بانیان و عواملی که در سوئد، اروپا و هر نقطه دیگری از جهان که در سر، سودای زدودن پرتوهای نورانی و انسان ساز قرآن کریم از دل انسانها دارند، متوجه این حقیقت باشند که دین مبین اسلام در طول تاریخ، علی رغم همه این توطئهها استوار و پابرجا مانده و هر روزه وجدانهای تشنه بشری بیشتری را به سوی خود جذب میکند.حقوقدانان مسلمان ایران اسلامی به ویژه اعضای خانواده بزرگ مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه اعلام میدارند اهانت به کتاب مقدس و انسان ساز قرآن کریم، اعلان جنگ علیه انسانیت، فطرت و آزادی محسوب میشود و دولتهای غربی بدانند که طراحی و حمایت از چنین اقادامات مذبورانه ای نتنها تأثیری بر روند رو به رشد بیداری اسلامی نخواهد داشت بلکه باعث اتحاد ملسمانان سراسر جهان خواهد شد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار منبع : جمعه ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
نویسنده محتوا : مونا مصیبی
پیوند منبع محتوا در خبرگزاری میزان :
همایش بررسی و نقد حقوقی رویکرد مجامع امپریالیستی حامی تروریسم دولتی برگزار شد
خبرگزاری میزان – بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس بعد از شکست یک بر صفر مقابل فولادخوزستان در هفته هفدهم لیگ برتر به اظهار نظر درباره این دیدار پرداختند که گزیده آنرا در زیر میخوانید: *عالیشاه: داور از چه میترسد؟ *کجای دنیا توپ را از بیرون وسط زمین میاندازند؟ اینکه دو بار متوالی در زمین توپ میاندازند، […]
خبرگزاری میزان – بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس بعد از شکست یک بر صفر مقابل فولادخوزستان در هفته هفدهم لیگ برتر به اظهار نظر درباره این دیدار پرداختند که گزیده آنرا در زیر میخوانید:
*عالیشاه: داور از چه میترسد؟
*کجای دنیا توپ را از بیرون وسط زمین میاندازند؟ اینکه دو بار متوالی در زمین توپ میاندازند، برای چه زمانی است؟ هفته گذشته پنالتی ما را نگرفتند، اما بازیکنان پرسپولیس حُجب و حیا دارند و مصاحبه نمیکنند.
*موعود خان! از چه میترسی که با داد و بیداد خطا میگیری و پنالتی ما را نگرفتی؟ چه علتی دارد؟ کاش هواداران در ورزشگاه حضور داشتند تا داور با هر فریاد سوت نمیزد.
*آیا اسم این فوتبال بود؟ باید یک پنالتی به سود ما اعلام میشد، اما صحبت من درباره کلیت مسابقه است. بازی به مدت ۱۵ دقیقه مداوم در جریان نبود و داور هر پنج دقیقه یک بار سوت میزد. مگر چنین چیزی داریم؟!
کامیابینیا: مربی ما ساکت است و حقش را میخورند
*میخواهیم از بازی لذت ببریم، ولی این چه وضعی است؟ مربیان آنها (فولاد) از ابتدای بازی در زمین بودند. وقتی یک مربی را ۱۰ جلسه محروم کنند دیگر به خودش اجازه نمیدهد جو بازی را اینطور خراب کند. فدراسیون باید برخورد کند. صحنه پنالتی صد درصدی را داور چطور ندید؟ مگر میشود این اتفاقات رخ بدهد، ما هم زحمت میکشیم.
*چون مربی ما ساکت است، باید حقش خورده شود؟ این فوتبال است؟ بازیکنشان ۱۰ بار زمین میافتد و از آن طرف به توپ جمعکن میگویند توپ را وسط زمین بیاندازد. ببینیم در آسیا هم اینطور میتوانند بازی کنند و وسط زمین بروند؟ فیفا آنها را جریمه و چند جلسه محرومشان میکند. مقداری حرفهای باشید.
*چرا باید بازی بدون تماشاگر باشد؟ چون کنار زمین کادر فنیشان شلوغ کنند؟ مگر میشود؟ شک نکنید این اتفاقات برنامهریزی شده است. مگر میشود کارهایی کنیم که نه بازیکنان لذت ببرند و نه هواداران؟
فرجی: بنیادیفر پنالتی میگرفت زنده بیرون نمیرفت!
*من همیشه عادت کردم جایی که احترامم حفظ شود احترام میگذارم، اما اگر احترامم حفظ نشود من هم احترام نمیگذارم. به نظرم باید درِ این فوتبال را تخته کنند. احترام پرسپولیس اینجا حفظ نشد. شما وقتی نمیتوانید یک بازی بدون تماشاگر برگزار کنید، چرا این کار را میکنید؟ یک دلیل بگویید چرا امروز بازی پرسپولیس بدون تماشاگر بود؟ اگر بدون تماشاگر بود این همه هوادار که لباس فولاد تنشان بود در ورزشگاه چه کار میکردند؟!
*به خدا قسم اگر بنیادیفر آن پنالتی را میگرفت زنده از اهواز بیرون نمیرفت. این همه تهدید کرده بودند. چرا همه بلاها باید سر پرسپولیس بیاید؟! هر هفته یک پنالتی برای ما نمیگیرند. به همه آنهایی که این اتفاق را برنامهریزی کرده بودند تبریک میگویم. مگر میشود هر سال این اتفاق فقط برای ما بیفتد! آقایحیی باید جواب این همه هوادار را بدهد؛ آیا شما میتوانید جواب بدهید؟
پورعلیگنجی: مثل رعد و برق دیاباته را زدند
*بازی به نظرم بازی قشنگی نبود. خواهش من از تمام داوران این است که محکم و با قدرت تصمیم بگیرند و با فریاد بازیکنان و نفرات بیرون زمین تصمیمشان را عوض نکنند. یک پنالتی صددرصد برای ما نگرفتند.
*افراد کنار زمین تاثیرگذار بودند و شک نکنید. داوران ما احساساتی تصمیم میگیرند و بازی قبلی یک پنالتی به سود ما نگرفتند و این بازی هم یک سری سودها ۵۰-۵۰ به سود فولاد بود. امروز بازی فوتبال ندیدیم و سه امتیاز را از دست دادیم.
*خطای پنالتی روی دیاباته؟ به نظر من که دو متری صحنه بودم، صدای برخوردشان مثل رعد و برق بود و در کل فضا پیچید. نمیدانم… سوت داور هم آمد بالا و نمیدانم چرا سوت نزد. یک سری مسائل شاید در سوت نزدن داور برای پنالتی تاثیرگذار بود.
وحید امیری: اینطور باشد دیگر بازی نمیکنم
*من اولینبار است که درباره داوری صحبت میکنم. آقای بنیادیفر نتوانست بازی را مدیریت کند و ضربهای که به دیاباته خورد، بازیکنان داخل زمین صدایش را شنیدند اما متاسفانه در بازی قبلی هم یک پنالتی ما نادیده گرفته شد.
*یک بازی بگوییم داور اشتباه کرد، دو بازی بگوییم، اما اینطور که نمیشود. من خودم از اینکه اعتراض به داوری داشته باشم متنفرم اما خدا شاهد است اگر این اتفاق بیفتد خودم بازی نمیکنم! دوست دارم تمام اتفاقات در جریان بازی رقم بخورد.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار منبع : جمعه ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
نویسنده محتوا : احسان محمدیان
پیوند منبع محتوا در خبرگزاری میزان :