رئیس کل دادگستری گلستان و دادستان مرکز استان در ملاقات مردمی به درخواست قضایی ۲۹۳ نفر رسیدگی کردند
اخبار استان گلستان / منتشره در 8 ماه قبل توسط خبرگزاری میزان / 53 بازدید
رئیس کل دادگستری گلستان و دادستان مرکز استان در ملاقات مردمی خود درخواستهای حقوقی و قضایی۲۹۳ نفر از مراجعان را بررسی و دستور پیگیری صادر کردند.
خبرگزاری میزان- حیدرآسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان و محمود اسپانلو دادستان مرکز استان در ملاقات مردمی خود درخواست های حقوقی و قضایی ۲۹۳ نفر از مراجعان را بررسی و دستور پیگیری صادر کردند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری گلستان گفت: شهروندان گلستانی می توانند برای ملاقات حضوری با رئیس کل دادگستری گلستان و معاونانش و پیگیری مشکلات قضایی خود از طریق درگاه adliran.ir اینترنتی نوبت دریافت کنند.
احمدرضا فضیلت افزود : برای ملاقات با دادستان هم افراد می توانند همان روز مراجعه کنند و یا پیش از مراجعه ، از ساعت ۷:۴۵ دقیقه صبح با تماس به شماره ۰۱۷۳۲۶۲۷۹۷۸ نوبت ملاقات بگیرند.
وی گفت: سه شنبه ها تمام وقت پاسخگوی مراجعان هستیم و در دیگر روزهای هفته هم افراد اگر مشکل یا درخواستی دارند، می توانند مراجعه کنند.
فضیلت افزود: اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، درخواست مرخصی، عفو و آزادی مشروط برای زندانیان و اعلام شکایت در حوزه حقوق شهروندی موضوع بیشتر این درخواستها بود.
بیشتر بخوانید:
کمک دادگستری گلستان برای توسعه ناحیه صنعتی کلاله و صدور سند تفکیکی برای واحدهای تولیدی
انتهای پیام/
تاریخ انتشار منبع : سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
نویسنده محتوا : ندا فراهانی
پیوند منبع محتوا در خبرگزاری میزان :
رئیس کل دادگستری گلستان و دادستان مرکز استان در ملاقات مردمی به درخواست قضایی ۲۹۳ نفر رسیدگی کردند
منتشره در 8 ماه قبل
سازمان هواشناسی نسبت به فعالیت سامانه بارشی و بارش برف...
منتشره در 8 ماه قبل
رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه گفت: باید جایگاه و منزلت...
منتشره در 8 ماه قبل
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی گفت: ۵۳ پروژه فرودگاهی...
رئیس کل دادگستری گلستان در بازدید از ناحیه صنعتی کلاله...
منتشره در 8 ماه قبل
تیم والیبال نشسته جانبازان آذربایجان غربی با غلبه بر اصفهان...
منتشره در 8 ماه قبل
انتخابات كميسيونهای سهگانه فدراسيون كاراته ۱۲ بهمن ماه مجددا برگزار...
نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت کارکنان و خانواده...