مولدسازی داراییها فرصتی برای حل مسائل کشور
منتشره در 2 ماه قبل توسط خبرگزاری میزان / 15 بازدید
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مولدسازی داراییهای دولت در حقیقت به معنای خروج از انجماد داراییها و آزادسازی ثروت ملی حبس شده است که باید تلاش کنیم از این طریق، شاهد کارآیی، بهرهوری، اثربخشی و بازدهی باشیم.
خبرگزاری میزان- بهروز رحیمی در جلسه دورهای شورای مدیران این معاونت ضمن اشاره به موضوع بودجه حوزه سلامت در سال ۱۴۰۲، به بیان تأثیرات آن در برنامههای آتی وزارت بهداشت پرداخت.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: برنامهریزی منسجم و استراتژی محور از عوامل مهم مدیریت بودجه بهمنظور تأمین، تخصیص و توزیع عادلانه منابع مالی، پیشبینی نیازهای آینده، شناسایی، جذب و بهرهبرداری از منابع موجود، تهیه، پیشنهاد و دفاع از سیاستهای اجرائی وزارت بهداشت در زمینه بودجهریزی و اجرای بودجه در چارچوب سیاستها و راهبردهای کلان دولت است.
رحیمی در ادامه برنامهریزیهای مدیریتی را نیازمند تدوین نقشه راه دانست و گفت: در مدیریت تحولگرا به دلیل تغییر در شرایط و محیط سازمان، روشهای رویارویی با مسائل نیز باید بهروزرسانی و بازتعریف شود.
وی با اشاره به لزوم ارتقا بهرهوری در نظام سلامت، آموزش را از راهکاری اصلی توانمندسازی کارکنان عنوان کرد و افزود: آموزش مدیران نظام سلامت و توانمندسازی آنها در بهرهوری کلی نظام سلامت بسیار حائز اهمیت است.
معاون وزیر بهداشت مولدسازی داراییهای دولت را فرصتی برای حل مسائل کشور قلمداد و تبیین کرد: مولدسازی داراییهای دولت در حقیقت به معنای خروج از انجماد داراییها و آزادسازی ثروت ملی حبس شده است که باید تلاش کنیم از این طریق، شاهد کارآیی، بهرهوری، اثربخشی و بازدهی باشیم.
وی در پایان تصریح کرد: اقدامات چشمگیری در مجموعه وزارت بهداشت انجامشده است که یکی از مهمترین آنها، تکمیل و بهرهبرداری بیش از ۲۰۰۰ پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی تا پایان سال است.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار منبع : سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
نویسنده محتوا : معصومه قاسمی
پیوند منبع محتوا در خبرگزاری میزان :