حضور معاون راهبردی قوه قضاییه در برنامه صف اول

منتشره در 8 ماه قبل توسط خبرگزاری میزان / 45 بازدید

معاون راهبردی قوه قضاییه با حضور برنامه صف اول گفت: ما در قوه قضاییه میگوییم قوه مردمی است و همه چیز باید شفاف و قانونی باشد.

خبرگزاری میزان_ سید محمد صاحبکار، معاون راهبردی قوه قضاییه با حضور در برنامه صف اول گفت: ما در قوه قضاییه میگوییم قوه مردمی است و چیزی برای پنهان کردن ندارد؛ همه چیز باید شفاف و قانونی باشد.

وی افزود: تعداد آرائی که باید در منظر عموم قرار گیرد بسیار زیاد است، ما باید از فناوری‌های جدید و هوش مصنوعی استفاده کنیم تا گمنام‌سازی در آرا انجام شود.

معاون راهبردی قوه قضاییه در ادامه تاکید کرد: در فاز اول سامانه داخلی در قوه قضائیه راه اندازی کردیم که همکاران قضایی از آن استفاده می‌کنند و امیدواریم بتوانیم در شش ماه آینده سامانه را در اختیار عموم مردم قرار دهیم.

صاحبکار همچنین درخصوص سامانه ارجاع کارشناسی به صورت تخصصی گفت: در سند تحول قضایی به این بحث نگاه ویژه شده است. در سند ارجاع را به صورت سیستمی انجام می‌دهیم؛ باید کارشناسان را مشخص و رتبه بندی کنیم و اختیاراتی به قاضی بدهیم که بگوید کدام کارشناس خوب است.

وی تاکید کرد: قضات باید بدانند که اگر از این سامانه استفاده کنند به نفعشان است و مشخص می‌شود کدام کارشناسان کار کارشناسی را بهتر انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

تاریخ انتشار منبع : یکشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

نویسنده محتوا : خبرنگار شب 1

پیوند منبع محتوا در خبرگزاری میزان :

حضور معاون راهبردی قوه قضاییه در برنامه صف اول

واتساپ

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

>