آمار ابتلا به کرونا بار دیگر 3 رقمی شد/ فوت 3 هموطن دیگر

منتشره در 8 ماه قبل توسط خبرگزاری میزان / 38 بازدید

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت آخرین وضعیت کرونا در کشور را اعلام کرد.

خبرگزاری میزان – به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۸۱۳ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۸۴ هزار و ۱۷۳ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۵۹۸ هزار و ۵۳۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۵۱۷ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۵ هزار و ۷۳۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

از دیروز تا امروز ۹ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۴ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۴ هزار و ۱۴۶ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۴۴ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۷ هزار و ۴۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۲۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۸ هزار و ۶۵۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

انتهای پیام/

تاریخ انتشار منبع : یکشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

نویسنده محتوا : معصومه قاسمی

پیوند منبع محتوا در خبرگزاری میزان :

آمار ابتلا به کرونا بار دیگر 3 رقمی شد/ فوت 3 هموطن دیگر

واتساپ

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

>