نگاه بلند مدت به بودجه برای احتیاط در مصرف ذخایر
خبر / منتشره در 1 سال قبل توسط اخبار 2030
بودجه سال ۹۹ دوساله تصویب نمیشود بلکه دو ساله پیش بینی می شود.
سازمان برنامه و بودجه می گوید:وقتی می گوییم بودجه را دو ساله می بندیم یعنی اینکه نوع نگاهمان به درآمدها و مصارف تا سال ۱۴۰۰ و مصوبه ای که از مجلس میگیریم مثل سنوات گذشته بودجه سالانه است.
نوبخت (رئیس سازمان برنامه و بودجه):اگر منابعی را الان به عنوان ذخایر داریم فکر کنیم که این ذخایر را برای فقط سال آینده میخواهیم استفاده کنیم یا ممکن است شرایطی باشد که ما نیازمند باشیم از این ذخایر برای یک یا دو سال آینده هم استفاده کنیم آنگاه با احتیاط بیشتری تلاش خواهیم کرد و با دقت بیشتری تلاش میکنیم که از منابع و دارایی ها و ذخایرمان استفاده کنیم.
وقتی قانونگذار میخواهد که نظر ما را تایید و تصویب کند باید بداند که ما سال بعد را هم در نگاهمان داشتهایم و با علم و این باور که سال آینده ممکن است به برخی از ذخایر منابع نیاز داشته باشیم این عدد را پیشنهاد دادهایم.
آقای نوبخت همچنین با اشاره به اینکه منابع و مصارف در بودجه سال آینده متفاوت است از اصلاح ساختاری بودجه برای پیشبینی منابع جدید جایگزین نفت خبر داد.
منتشره در 11 ماه قبل
مدیر کل دفتر نظارت و پایش فراورده های سلامت وزارت...
منتشره در 11 ماه قبل
شرکت حمل و نقل ریلی رجا هم اعلام کرد برای...
منتشره در 11 ماه قبل
پیرو ابلاغ بانک مرکزی در مورد مصوبه شورای پول و...
منتشره در 11 ماه قبل
این خبر تایید نشده است
منتشره در 11 ماه قبل
بنیاد مستضعفان هم برای همراهی با کسبه آسیب دیده اعلام...
منتشره در 11 ماه قبل
در این بیلبورد تصویری از کادر بیمارستانی در یک اتاق...
منتشره در 11 ماه قبل
فاطمه رهبر نفر نفر دوازدهم منتخبان مردم تهران در مجلس...
منتشره در 11 ماه قبل
این خبر تایید نشده است . متولد سه شنبه ،...
منتشره در 11 ماه قبل
فرمانده پلیس راهور کشور گفت به منظور جلوگیری از ازدحام...
منتشره در 11 ماه قبل
روسای اتاق های اصناف بازرگانی و تعاون در نامهای به...
منتشره در 11 ماه قبل
معاون درمان وزارت بهداشت گفت هرگونه تعطیلی موسسات پزشکی و...