خروش جبهه های مقاومت علیه تروریست های آمریکایی
خبر, قاسم سلیمانی / منتشره در 1 سال قبل توسط اخبار 2030
در پی شهادت سرداران جبهه مقاومت نخست وزیر عراق اعلام کرد ترور مقامات بلندپایه عراقی و مقام های کشور دوست نقض آشکار حاکمیت عراق و اقدامی خطرناک است که می تواند شعله جنگی ویرانگر را در دنیا را روشن کند.
عادل عبدالمهدی ترور ابومهدی المهندس از فرماندهان ارشد عراقی که مسئولیت رسمی داشته را اقدامی خصمانه از طرف آمریکا دانست.
مردم در نماز جمعه کربلا هم موجی از خشم و نفرت را نثار جنایتکاران آمریکایی کردند.
در بیانیهای که امروز در نماز جمعه کربلا قرائت شد آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر عراق به شهادت رساندن قهرمانان جنگ علیه تروریست های داعش را اقدامی ظالمانه و نقض آشکار حاکمیت عراق و تعهدات بین المللی از سوی آمریکا دانست.
مقتدا صدر رهبر جریان صدر عراق هم در پیامی تسلیت گفت و به نیروهای جیش المهدی فرمان آماده باش کامل داد.
العصائب اهل الحق عراق هم بسیج مردمی را خاری در چشم آمریکا و اسرائیل دانست و بر قدرت بیش از پیش مقاومت تاکید کرد.
دبیرکل حزب الله لبنان هم در بیانیه ای قصاص قاتلان سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس را مسئولیت همه مجاهدان دانست و اعلام کرد مقاومت شبانه روز تلاش و راه شهدا را کامل خواهد کرد.
عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن هم اعلام کرد خونهای پاک ریخته شده قطعاً دامن آمریکا را خواهد گرفت.
البخیتی عضو شورای سیاسی انصارالله یمن هم تاکید کرد مردم عراق باید از تجربه ی یمنی ها در اخراج سفیر آمریکا از کشورشان استفاده کنند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین هم با انتشار بیانیه ای شهادت سردار سلیمانی را از دست دادن یکی از برجستهترین فرماندهان نظامی حامی مقاومت فلسطین دانست و جنایت های مستمر آمریکا در تنش زایی در منطقه را محکوم کرد.
بشاراسد رئیس جمهور سوریه و رئیس جمهور لبنان هم با ارسال پیام های به ایران حمله تروریستی آمریکا را محکوم کردند.
همزمان در کشورهای دیگر از جمله هند مسلمانان در خون خواهی شهید سلیمانی به خیابان ها آمدند.
منبع اخبار بیست و سی جمعه ۱۳ دی
منتشره در 10 ماه قبل
مدیر کل دفتر نظارت و پایش فراورده های سلامت وزارت...
منتشره در 10 ماه قبل
شرکت حمل و نقل ریلی رجا هم اعلام کرد برای...
منتشره در 10 ماه قبل
پیرو ابلاغ بانک مرکزی در مورد مصوبه شورای پول و...
منتشره در 10 ماه قبل
این خبر تایید نشده است
منتشره در 10 ماه قبل
بنیاد مستضعفان هم برای همراهی با کسبه آسیب دیده اعلام...
منتشره در 10 ماه قبل
در این بیلبورد تصویری از کادر بیمارستانی در یک اتاق...
منتشره در 10 ماه قبل
فاطمه رهبر نفر نفر دوازدهم منتخبان مردم تهران در مجلس...
منتشره در 11 ماه قبل
این خبر تایید نشده است . متولد سه شنبه ،...
منتشره در 11 ماه قبل
فرمانده پلیس راهور کشور گفت به منظور جلوگیری از ازدحام...
منتشره در 11 ماه قبل
روسای اتاق های اصناف بازرگانی و تعاون در نامهای به...
منتشره در 11 ماه قبل
معاون درمان وزارت بهداشت گفت هرگونه تعطیلی موسسات پزشکی و...